Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Снимка БулфотоБезлихвените кредити до 1500 лева ще

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Снимка БулфотоБезлихвените кредити до 1500 лева ще
Коментари Харесай

Андронов за безлихвените кредити: До две седмици очакваме процедурата по отпускането да е готова и хората да получат помощ

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Снимка Булфото

Безлихвените заеми до 1500 лв. ще се вземат от банките. По реда, по който това ще се случва, към момента се работи. Ние получихме от Банката за развиване техните процедури, които се показват както за жителите, по този начин и за предприятията. Изпратихме им нашите мнения и мнения, защото имаме виждане по какъв начин процеса да стане по-добър, тъй че оптимален брой хора да имат достъп до този запас и той да им помогне. Ако се направи както би трябвало, ще е потребно за всички. Но не би трябвало процедурата да е комплицирана или обвързвана с доста администрация.  

Това разяснява в ефира на бТВ Петър Андронов, ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.

Трябва да действаме бързо, с цел да може хората, които са в неплатен отпуск напълно скоро да получат този безлихвен заем. Важно е да се каже, че той ще е без никакви лихви и такси, уточни той.

Когато Българската банка за развиване е подготвена с процедурата по отпущането на кридитите ще знаем. Надявам се, че това ще се случи в размките на идващите 10 до 14 дни, уточни още той. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР